Хората действително живеят в Матрицата

Какво е устройството на човешкото общество?
Хората се подчиняват на законите на Матрицата. Вашите действия не са в резултат на собствените ви желания и съзнателни заключения.
Какъв е основният принцип на Матрицата?
“Хората правят нещата, които са част от създадената за вас голяма игра, която действа по предварително програмирани във всеки от вас принципи. Принципът е, че веригата на предполагаемите ви желания и действия се увеличава в геометрична прогресия. Например, ако имате пари, това поражда желание да ги харчите или трупате. Колкото по-силно е желанието ви да имате повече пари, толкова повече ще действа върху вас принципа на Матрицата.
Парите ли влияят върху качеството на живот в цивилизования свят?
От парите не зависи качеството на вашия живот. Това е един от основните трикове на матрицата за контрол на масите от хора. В действителност парите са посредник при получаване на блага. Всеки може да ги получи директно, без посредници.
Как хората влизат в Матрицата?
От самото зачеване. Вие нямате избор. Принципът на Матрицата работи безотказно, защото хората, които веднъж са постъпили по един начин, правят това до края на живота си, ставайки роби на матрицата за цял живот -ако вземете заем, купувате наркотици, гледате телевизия и така нататък.
Какво е основното оръжие на Матрицата? Какви са средствата за контрол от страна на Матрицата?
Матрицата не се охранява и оръжие за това не е необходимо. Принципите на Матрицата надеждно я защитават. И за нея работят преди всичко парите и медиите. Това са основните стимулатори на бягство от действителността. И по-конкретно, планираните така наречени технически нововъведения. Хората са уловени на въдица, когато се очаква въвеждането на нови технологии, независимо дали то е средство за комуникация, както и ново средство за информация. Защото в действителност, съществуват и функционират много по-напреднали технологии. Една от новостите на Матрицата е да засипва хората с един безкраен поток от информация. Деветдесет и осем процента от информацията е котва, която не позволява да се хване същността на истинската. Едва Два процента е информацията, която отразява реалния свят, и която е отлично замаскирана. От тях още два процента не възприема мозъка ни, и само малка част остава във вашето съзнание. Така Матрицата манипулира успешно всички човешки качества. както и егото, емоцията и морала.
Живот в матрицата е добро или лошо?
Ами, първо трябва да се сравни, за да се достигне до заключение. Вие никога не сте били свободни, така че това е основният недостатък на Матрицата.
Остава да се назоват тези, които контролират Матрицата и защо те правят това.
На въпроса “защо” отговорът е много прост. Не става въпрос за пари и богатства, а за далеч по-амбициозни желания. Основната задача на Матрицата е да трансформира обществото в управляема маса. На всеки човек е създаден по един малък свят, измислено му е с какво да се занимава за да има стимул да живее и да няма възможност да се осъзнае. Измислените ценности ви отнемат цялото време. Затова е по-важно за вас да измиете колата и да я паркирате в гаража, отколкото да разберете защо правите това. Teзи, които са създали матрицата и я управляват, също са част от нея. Веднъж създаден и работещ процесът е необратим. Бъдете внимателни, може би, някой от тях ще се издаде.
Какъв може да света извън Матрицата?
Такъв, каквото би искал да го да види всеки един от вас, точно като в Матрицата.
Каква тогава е разликата между матрицата и реалността?
В свободата на избора. И в осъзнаването на тази свобода.

От 30 думи

7 коментара по „Хората действително живеят в Матрицата

 1. аз мисля,че осъзнаването на този факт ви вкарва в друга паралелна собствена ваша матрица …всеки сам си избира в коя да живее и всеки стига до решетките на своята свобода……

 2. Тази Матрица е остарял и износен модел. Все повече хора изчистват съзнанието си от тези насадени модели на поведение, мислене и действие.Спасението е броят на осъзнатите хора да нараства, така че на Матрицата да и става все по-тясно и по-трудно да съществува.

  • Впечатляващо…!
   А как да си изчистя съзнанието…От къде се почва?

    • И съзнанието ти е добре просто иска отеделяне от умът… а от раждането се набива че си това което мислиш и чувстваш а в същност не е така.. но за това думи няма… Иживчването на това е искрата на живота.. Тогава няма мързел, скука, омраза, егоизъм и т.н. Успех 🙂

 3. отдавна съм осъзнала това,но както казвате-процесът е необратим..единственото което остава е задоволството от осъзнаването и наблюдението на всичко което се случва там/ в матрицата/ като страничен наблюдател/ никак не е лесно да се движиш по ръба между матрицата и реалността/-но е интересно…